Activitats del mes de Desembre a l’Ateneu Llibertari Girona 36 de Viladecans

CalendariDesCalendari d’activitats de l’Ateneu llibertari Girona 36 de Viladecans pel pròxim mes de Desembre.

Aquest mes dins de les sessions de cinema tindrem els passis del Discipulo (Divendres dia 4 21.30) i també de Lady Bird (Divendres dia 18 21.30). Dins de les Kafetes temàtiques aquest més debatrem a partir del passi del documental “Filosofia de presó” (Divendres dia 11 21.30) i pel dia 19 hem pensat una activitat de reflexió conjunta que farem a la pl. de la constitució a partir de les 10.30 del matí.

Recordar també que continuen actius els tallers tant de conversa en Anglès (Dimarts a les 19.00) com el (co)-Laboratori de Filosofia (1r i 3r divendres de mes a les 19.00) així com que cada divendres l’Ateneu romandrà obert per tal de poder accedir tant a la botiga lliure com a la Biblioteca. Si voleu proposar cap activitat les assemblees són dimecres a partir de les 21.30.

Ens veiem per l’Ateneu, salut i anarquia!

Author: Ateneu Girona 36

L'Ateneu llibertari Girona 36 es troba al Carrer Girona nº36 de Viladecans. Les assemblees són els Dimecres a les 21:30. A part de diversos tallers i xerrades, així com activitats de caràcter polític, l'Ateneu també disposa d'una tenda gratuïta i d'una biblioteca que obre tots els Divendres.

Share This Post On